1
FORMULE PASTA A VOLONTÉ
Jullie bepalen het aantal personen en de sauzen.
Minimum aantal van 30 volwassen personen.
Bediening: 2 uur ter plaatse
Max. 3 verschillende sauzen:
Bolognaise
Carbonara
Hesp en kaas
Vegetarische groentesaus
Zeevruchtensaus
Kip curry
Balletjes in tomatensaus
Kip provençaal
4 kazen
2 FORMULE PASTA A VOLONTÉ
+ BEEFBURGER
Pasta a volonté + 1 Beefburger / persoon
Jullie bepalen het aantal personen en de sauzen.
Minimum aantal van 30 volwassen personen.
Bediening: 2 uur ter plaatse
Max. 3 verschillende sauzen:
Bolognaise
Carbonara
Hesp en kaas
Vegetarische groentesaus
Zeevruchtensaus
Kip Curry
Balletjes in tomatensaus
Kip provençaal
4 kazen
3 FORMULE PASTA A VOLONTÉ
+ SCAMPIBEKER
Pasta a volonté + 1 scampibeker / persoon
Jullie bepalen het aantal personen en de sauzen.
Minimum aantal van 30 volwassen personen.
Bediening: 2 uur ter plaatse
Max. 3 verschillende sauzen:
Bolognaise
Carbonara
Hesp en kaas
Vegetarische groentesaus
Zeevruchtensaus
Kip curry
Balletjes in tomatensaus
Kip provençaal
4 kazen
Scampi diabolique (5 stuks) of
Scampi groene kruidensaus (5 stuks)
4
FORMULE PER PASTABEKER
Jullie bepalen per saus het aantal bekers.
Minimumafname 50 porties
Grote of kleine bekers
Max. 3 verschillende sauzen:
Bolognaise
Carbonara
Hesp en kaas
Vegetarische groentesaus
Zeevruchtensaus
Balletjes in tomatensaus
Kip provençaal
4 kazen
Scampi diabolique (5 stuks) of
Scampi groene kruidensaus (5 stuks)
5
FORMULE BEEFBURGERS
Jullie bepalen het aantal beefburgers.
Minimumafname: 50 burgers
6 FORMULE BEEFBURGER
+ SCAMPIBEKER
Beefburger + scampibeker
Jullie bepalen het aantal beefburgers en
het aantal scampibekers.
Minimumafname 50 porties
Scampi diabolique (5 stuks) of
Scampi groene kruidensaus (5 stuks)